h

Nieuws van de afdeling

9 juli 2022

AKTIEBINGO “LAAT ONZE OUDEREN NIET VALLEN”

Foto: SP

Ondanks dat onze motie werd weggestemd door VVD,Lokaal Liberaal,Streekbelangen en D’66  geeft de SP het niet op om de coalitie te laten inzien dat zij aan haar verplichtingen moet voldoen en dat de voorzieningen voor ouderen moeten blijven.

Lees verder
6 juli 2022

COALITIE LAAT OUDEREN ALS EEN BAKSTEEN VALLEN.

Foto: SP

Lokaal Liberaal, VVD, Streekbelangen en D’66 stemden tegen de SP-motie om ouderen voorzieningen in Het Trefpunt,  Willem van Hoornhof en De Vondel te behouden.

Lees verder
29 juni 2022

SP MOTIE: LAAT ONZE OUDEREN NIET VALLEN

In het verkiezingsprogramma beloofde de SP altijd te zullen kiezen in het voordeel van mensen die zorg en hulp nodig hebben. Geldverslindende onzin-plannen, overbodige adviezen of rapporten terwijl er tegelijk beknibbeld wordt op, voor mensen, belangrijke zaken? De SP zou daar niet aan meewerken

Lees verder
10 juni 2022

HET NIEUWE COLLEGE? OUDE WIJN IN OUDE ZAKKEN!

Foto: SP

Ondanks veel fraaie teksten en mooie woorden vindt de SP het  Coalitieaccoord van Lokaal  Liberaal, VVD, D66 en Streekbelangen teleurstellend voor woningzoekenden,  gezinnen in armoede en de jeugd- en ouderenzorg.

Lees verder
24 mei 2022

Trefpunt dicht? Open De Twijg!

Foto: SP

Omdat Stichting Welzijn de dagbesteding van de Twijg wilde verplaatsen  werden de bestaande aktiviteiten voor ouderen in Het Trefpunt stop gezet.

 

Lees verder
14 mei 2022

DE VONDEL, WILLEM VAN HOORNHOF, EN HET TREFPUNT IN ZWAAR WEER. OUDEREN IN ACTIE , ZE LEGGEN ZICH ER NIET BIJ NEER !

Foto: rtv stichtse vecht

Staan ouderen straks buiten door foute raadsbesluiten? Het aktiviteitenaanbod  voor ouderen liep terug vanaf het moment dat een particuliere stichting (WSV) de zeggenschap kreeg van de gemeente maar niet genoeg  geld.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier