h

Nieuws van de afdeling

21 juni 2020

3 redenen tegen Gokpensioen

Foto: T / eigen

In dit filmpje legt Bart van Kent uit waarom we tegen het nieuwe pensioenakkoord zijn.  

Lees verder
16 juni 2020

Partijen gemeenteraad voor een huurstop te laf. SP Stichtse Vecht roept hen op: schaf de verhuurderheffing af!

Foto: SP

Eerder werd duidelijk dat er bij de partijen in Stichtse Vecht geen steun is voor een huurstop tijdens de coronacrisis. De VVD, Lokaal Liberaal, D66 en PvdA lieten weten voorstander te zijn van generieke huurverhogingen tijdens de coronacrisis. Daarmee wordt wederom duidelijk dat zij de realiteit van de huurder compleet uit het oog verloren zijn.

Lees verder
21 mei 2020

Politieke partijen Stichtse vecht steunen HUURSTOP 2020 niet

Foto: SP

CDA,  CU,  D66,  GroenLinks,  Het Vechts Verbond, Maarssen 2000,  Lokaal Liberaal,  PvdA,  PVV,  SGP, Streekbelangen en  VVD  in Stichtse Vecht weigeren tot nu toe steun om de huren te bevriezen.          Vorige week vroegen wij bovenstaande lokale politieke partijen om in een gezamenlijke brief de huisbazen en het gemeentebestuur aan te spreken om in deze tijd van coronacrisis geen huurverhogingen op te leggen.

Lees verder
13 mei 2020

Drie eisen voor compensatie van de schuldengeneratie tijdens de coronacrisis

Foto: SP

‘Ze kunnen wel meer lenen’, dat was de reactie van minister van Engelshoven (D66) op de berichten dat steeds meer studenten in financiële nood komen door de coronacrisis.

Lees verder
7 mei 2020

SP roept op: lokale fracties Stichtse Vecht, steun de huurstop!

Foto: SP

Twee weken geleden werd een motie van de SP aangenomen om een huurstop mogelijk te maken. Nu roept de SP Stichtse Vecht de lokale fracties in de gemeenteraad op om zich achter deze huurstop te scharen. Wij vragen de lokale partijen zich hier in een gezamenlijke brief aan de verhuurders in onze gemeente voor uit te spreken.

Lees verder
30 april 2020

Bezwaar maken tegen de huurverhoging 2020

Foto: SP

Goed Nieuws! In de eerste kamer is op 21 april 2020 een motie van de SP aangenomen voor een huurstop. Dit betekent dat de huurverhoging voor 2020 bevriest op 0%. De motie moet nu uitgevoerd worden door de regering.  Het is duidelijk dat de regeringspartijen en onze verhuurders niet snel tot handelen over zullen gaan, als het aan hun ligt. De meeste huurders hebben hun huurverhoging immers al netjes op de mat liggen. Tijd voor u als huurder om in actie te komen! Wat kunt u doen?

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier