h

Nieuws van de afdeling

20 september 2020

Meer gratis zwemplekken

De Provincie Utrecht heeft “al” in 2018 ontdekt dat er een tekort aan zwemplekken bestaat. (Voor de liefhebber van ambtelijke taal: Ambitiedocument 2018RGW97-02)

Lees verder
20 september 2020

Stichtse vecht tegen verhuurdersheffing

Foto: ik

OP VERZOEK VAN DE SP STICHTSE VECHT WORDT BINNENKORT IN DE GEMEENTERAAD DE MOTIE INGEDIEND OM ER BIJ DE REGERING OP AAN TE DRINGEN DE  VERHUURDERSHEFFING AF TE SCHAFFEN. 

Lees verder
21 juni 2020

3 redenen tegen Gokpensioen

Foto: T / eigen

In dit filmpje legt Bart van Kent uit waarom we tegen het nieuwe pensioenakkoord zijn.  

Lees verder
16 juni 2020

Partijen gemeenteraad voor een huurstop te laf. SP Stichtse Vecht roept hen op: schaf de verhuurderheffing af!

Foto: SP

Eerder werd duidelijk dat er bij de partijen in Stichtse Vecht geen steun is voor een huurstop tijdens de coronacrisis. De VVD, Lokaal Liberaal, D66 en PvdA lieten weten voorstander te zijn van generieke huurverhogingen tijdens de coronacrisis. Daarmee wordt wederom duidelijk dat zij de realiteit van de huurder compleet uit het oog verloren zijn.

Lees verder
21 mei 2020

Politieke partijen Stichtse vecht steunen HUURSTOP 2020 niet

Foto: SP

CDA,  CU,  D66,  GroenLinks,  Het Vechts Verbond, Maarssen 2000,  Lokaal Liberaal,  PvdA,  PVV,  SGP, Streekbelangen en  VVD  in Stichtse Vecht weigeren tot nu toe steun om de huren te bevriezen.          Vorige week vroegen wij bovenstaande lokale politieke partijen om in een gezamenlijke brief de huisbazen en het gemeentebestuur aan te spreken om in deze tijd van coronacrisis geen huurverhogingen op te leggen.

Lees verder
13 mei 2020

Drie eisen voor compensatie van de schuldengeneratie tijdens de coronacrisis

Foto: SP

‘Ze kunnen wel meer lenen’, dat was de reactie van minister van Engelshoven (D66) op de berichten dat steeds meer studenten in financiële nood komen door de coronacrisis.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier