h

Nieuws uit 2015

8 december 2015

Klimaattop doet zelfde loze beloftes als Stichtse Vecht

De onwil van de grootmachten om drastische maatregelen te nemen tegen de opwarming van de aarde is inmiddels geen onbekend verhaal meer. De klimaattop, die in Parijs plaatsvond, was alweer de 20ste klimaattop met als doel: oplossingen vinden voor het broeikaseffect.

Lees verder
18 november 2015

wat is het werkeloosheidscijfer?

Volgens de VVD gaan we de goede kant op en komen er banen bij, zo ook in gemeente Stichtse Vecht, maar is dat optimisme soms gebasseerd op de nieuwe ,internationale methode voor werkeloosheidsmeting die het CPB per 2015 in gebruik heeft genomen?

Lees verder
9 november 2015

Armoede groeit in Europa

Volgens een recent bericht op het NOS Journaal zou de armoede in Europa dalende zijn? Dat is een opvallend verhaal aangezien steeds meer hulporganisaties en vakbonden waarschuwen voor toenemende armoede en groeiende crisis onder de Europese bevolking.

Lees verder
5 november 2015

woonsubsidie rijken

 

Volgens het CBS is het bedrag dat jaarlijks voor de hypotheekrenteaftrek wordt afgetrokken sinds het jaar 2000 verdubbeld. In het jaar 2000 bedroeg het 16,9 miljard Euro, nu in 2015 staat dit bedrag op 33,2 miljard Euro.

Lees verder
26 oktober 2015

Vluchtelingen

Tijdens en na de tweede wereldoorlog werd de wereld één groot vluchtelingen kamp. Mensen die niet vochten of van wie het land verscheurd werd door strijd, moesten weg van het slagveld en weg van de ellende. Zo is het nog steeds.

Lees verder
10 augustus 2015

Oud papier niet opgehaald.

Als je vandaag de 8ste augustus 2015 via de website van de gemeente Stichtse Vecht opvraagt wanneer het oud papier wordt opgehaald, krijg je onderstaande informatie te zien; vandaag de 8ste augustus dus.
Lees verder

Pagina's

U bent hier