h

Nieuws uit 2023

28 december 2023

MELDPUNT GOED VERHUURDERSCHAP

Foto: SP

Iedere gemeente in Nederland, dus zelfs Stichtse Vecht,  is verplicht om vanaf 1 januari 2024 een meldpunt “Goed Verhuurderschap” in te richten.

Lees verder
20 december 2023

projectontwikkelaars op hun wenken bediend

Foto: buro maan ontwikkelkader ruimtekwartier

In het Ruimtekwartier en Bisonspoor zullen de komende jaren een aantal Woontorens verrijzen.

Lees verder
11 december 2023

AKTIE LOONT !!

Foto: SP

Samen met de bewoners wisten we de gemeente ervan te doordringen dat er een ontoelaatbare  onveilige verkeerssituatie bestaat voor de 260 bewoners van de Boomerang in het Kwadrant te Maarssenbroek. Na lang treuzelen heeft de verantwoordelijk wethouder eindelijk de boodschap begrepen en worden er tijdelijke voorzieningen getroffen om een eind te maken aan deze onveilige situatie.

Lees verder
10 december 2023

Bedankt lilian

Foto: SP

Volksvertegenwoordiger zijn vraagt veel, maar brengt nog zoveel meer. Het is een grote eer en verantwoordelijkheid om de stem van mensen te mogen zijn

Lees verder
30 november 2023

Energie in publieke handen

Foto: SP

In februari van dit jaar hebben Provinciale Staten een motie van de SP aangenomen om de mogelijkheden van een provinciaal energiebedrijf te onderzoeken. De nieuwe coalitie gaat hier nu mee aan de slag en treft voorbereidingen om een provinciaal warmtebedrijf op te richten. Wat de SP betreft is dit een belangrijkste eerste stap.

Lees verder
23 november 2023

SP STEMMERS BEDANKT !

Foto: SP

We hadden op meer gehoopt en we hebben er ook in Stichtse Vecht hard voor gewerkt.Helaas gaat het niet lukken om met behulp van de Tweede Kamer Nederland socialer te maken.Dus acties buiten het parlement worden meer dan ooit nodig.

Lees verder

Pagina's

U bent hier