h

SP'ER EWELINA ROMIJN GEÏNSTALLEERD ALS COMMISSIELID IN DE GEMEENTERAAD

22 mei 2024

SP'ER EWELINA ROMIJN GEÏNSTALLEERD ALS COMMISSIELID IN DE GEMEENTERAAD

Foto: SP / SP

Ewelina werd tijdens de raadsvergadering van 21 mei officieel benoemd tot commissielid van de SP-fractie in Stichtse Vecht.

Wij wensen haar veel succes bij het zo belangrijke werk dat zij gaat doen, en vertrouwen erop dat zij de SP op uitstekende wijze zal vertegenwoordigen. Ewelina zal zich met veel liefde en strijd voor de gemeente en haar inwoners gaan inzetten.

Ewelina: "Onrechtvaardigheid. Dat is iets waar ik heel slecht tegen kan.  En dat zie ik steeds meer in onze wereld.  Van mensen die in schimmelwoningen moeten wonen, studenten die genaaid worden door de overheid tot aan miljonairs die met de winsten ervan door gaan terwijl die bij de werkende klasse terecht hóórt te komen.  Dat doet mij pijn.  En tegen deze onrechtvaardigheid wil ik strijden. Dat begint als eerst op straat en later in de zogenoemde parlementaire politiek.  Hiervoor strijdt de SP en daar wil ik maar al te graag aan meedoen".

Foto: SP

 

 

U bent hier