h

Oud papier niet opgehaald.

10 augustus 2015

Oud papier niet opgehaald.

Als je vandaag de 8ste augustus 2015 via de website van de gemeente Stichtse Vecht opvraagt wanneer het oud papier wordt opgehaald, krijg je onderstaande informatie te zien; vandaag de 8ste augustus dus.
 
Vrolijk zet, zeker een groot deel van, Breukelen, haar opgespaarde papier en karton buiten, om te moeten ervaren dat het even “vrolijk” de hele zaak aan het einde van de dag weer naar binnen kan halen, want er werd vandaag niet opgehaald.
 
Terugkijken op eerdere jaren leert, dat er in augustus NOOIT oud papier wordt opgehaald.
 
De gemeentelijke-belastingbetalende burger vraagt zich af wat de waarde van een duur gemeentelijk informatiesysteem is, als je er niet van op aan kunt, en uiteraard, hoeveel meer informatie via de gemeentelijke website er dus niet deugd?
 
Nu maar hopen dat het de komende maand niet gaat waaien, omdat tal van burgers hun oud papier NIET hebben binnengehaald en blijkbaar wachten tot de 12de september a.s. voor een nieuwe kans om van het oud papier af te komen voor het goede doel.
 
Met vriendelijke groet,
 
Een bewoner met veel papier.

U bent hier