h

Protest tegen onveilige balkons in maarssen-dorp

6 maart 2017

Protest tegen onveilige balkons in maarssen-dorp

Foto: SP

SP Stichtsevecht stuurt een brief naar Woningbouwstichting Portaal om vragen te stellen over onveilige balkons. In juli kregen de bewoners van de flats aan de Troelstrastraat, de Schaepmanstraat en de Dr. Kuyperstraat in Maarssen een waarschuwingsbrief van Woningbouwstichting Portaal. De balkons van de flats waren niet meer stevig genoeg om op te staan.

Portaal beloofde in september met oplossingen te komen. Inmiddels zijn er stempels neergezet om bijna alle balkons aan de voor- en achterkant van de flats te stutten.

Mensen van de SP Stichtsevecht hoorden van bewoners dat stempels die op de grond geplaatst zijn, af en toe omvallen. Bovendien is er nu nog steeds geen duidelijkheid over wanneer en hoe de balkons gerepareerd gaan worden. Dat betekent dat de bewoners van deze flats nog altijd niet met een gerust hart op hun balkonnetje kunnen genieten van de eerste lentezon.

We besloten onderstaande brief te sturen naar dhr. B. Kreijts, voorzitter van de raad van bestuur van Portaal.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier