h

SP SPANDOEK OPNIEUW DOELWIT

16 november 2023

SP SPANDOEK OPNIEUW DOELWIT

Foto: SP

Recent werd de SP banner op de fietsbrug bij Bisonspoor beklad.  Er zijn blijkbaar een paar gefrustreerde zielepoten bezig om de verkiezings-spandoeken van sommige partijen te stelen, te bekladden  en te beschadigen

Nadat de SP banner bij Zandweg Oostwaard werd gestolen was vervolgens de GL-PvdA banner aan de van Lingenlaan in Maarssen aan de beurt.

De verdwenen PvdD-banner op de Waverijnweg blijkt echter door de gemeente te zijn verwijderd omdat er geen vergunning was aangevraagd.  Maar ja, zijn er geen belangrijker zaken om op te handhaven?

En nu recent was onze SP banner op de fietsbrug bij Bisonspoor aan de beurt.

Het spandoek hebben we, om te repareren, tijdelijk verwijderd maar komt zeker weer terug.

Er zijn  politieke verschillen tussen de partijen, maar je blijft met je tengels van onze, maar ook van de spullen van andere partijen af.

We zijn hier best nijdig over want zo’n banner kost geld en de SP heeft geen rijke sponsers.

Er zijn geen gemeentelijke aanplakborden en sommigen krijgen al een rood waas voor de ogen als we tussen alle graffiti-wartaal op de bruggen over het A’dam Rijnkanaal een SP- poster plakken.

Dus deze spandoeken zijn de  enige manier om je als partij in Stichtse Vecht te laten zien. 

We doen  opnieuw aangifte bij de politie want het zijn geen zomaar baldadige vernielingen van onze spullen. We vinden dit ook een aanval op onze democratische rechten.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier