h

VERKIEZINGSBANNER SP GESTOLEN

27 oktober 2023

VERKIEZINGSBANNER SP GESTOLEN

Foto: SP

De banner op deze foto hing op 24 oktober nog bij de ingang van de wijk Zandweg Oostwaard bij de rotonde van de Sweserengse weg.

De SP was blij toen ze deze mooie locatie toegewezen kregen door de gemeente Stichtse Vecht. 'Het is een goede plek waar veel mensen uit de wijk Zandweg Oostwaard en Maarssen Dorp langs rijden.' Aldus Truke Noordenbos, voorzitter van de afdeling.

Maar tot verbazing van de SP was de banner op 25 oktober alweer verdwenen.

Foto: SP

'Die banner zat heel stevig vast geschroefd. Iemand moet het echt met gereedschap losgemaakt hebben. Misschien heeft iemand iets gezien, dan horen we dat graag. We hadden dit niet verwacht in deze wijk. Behalve dat we weer een nieuwe banner moeten kopen, zien we het ook als een aaval op de democratie'.

De SP heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier