h

VLIEGENDE TEGELBRIGADE VANDAAG WEER IN AKTIE

29 oktober 2022

VLIEGENDE TEGELBRIGADE VANDAAG WEER IN AKTIE

Foto: SP

Al meer dan 15 jaar onderhouden actieve bewoners van de Julianastraat in Breukelen het gemeentelijk groen in hun directe woonomgeving. Inmiddels 4 jaar geleden vroegen zij de gemeente om een paar “zelf beheer groen” tegels maar u raadt het al, nooit meer iets van gehoord. Gebeld, gemaild maar de gemeente bleef Oostindisch doof. Zelfs een bezoek aan het gemeentehuis waar een lampje werd aangeboden zorgde er niet voor dat bij de gemeente een lichtje ging branden.

Foto: SP

“Het lijkt erop dat ze daar ons niet willen horen of zien” zegt een bewoonster.  Maar zwijgen kunnen ze als de beste. Inmiddels heeft de wedstrijd “De Trage Gemeente” in de catagorie “Wachten op een Tegel” er een serieuze kandidaat bij.

BLOEMSTEDE VAN 1e PLEK VERDRONGEN

Want Bloemstede Maarssenbroek heeft in het klassement zijn 1e plaats ( 2 jaar wachttijd) moeten overdragen aan Julianastraat Breukelen die met 4 jaar wachttijd onbetwist op kop gaat. Maar de competitie is nog vers, er is nog van alles mogelijk.

Foto: SP

De Vliegende Tegelbrigade van de SP en Samen Stichtse Vecht hebben daarom ook in Breukelen ingegrepen en maar zelf de de handen uit de mouwen gestoken en de tegels gemaakt.

Na afloop verklaarden zij zich bereid om het College een  snelcursus tegelen  “Zelf Beheer Groen”te geven.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier