h

Bijstandsgerechtigden, kom in actie tegen de uitbuiting door Flextensie en meld je klachten!

25 september 2017

Bijstandsgerechtigden, kom in actie tegen de uitbuiting door Flextensie en meld je klachten!

Foto: SP

Met de publicatie van een serie artikelen op de site van Doorbraak.Eu is een campagne op gang gekomen tegen Flextensie. Dat bedrijf stelt bijstandsgerechtigden te werk bij andere bedrijven, maar dan zonder regulier loon en arbeidsrechten. De Flextensie-constructie is een nieuwe zogenaamd vrijwillige vorm van dwangarbeid en vormt een booming business over de ruggen van baanlozen. Om de campagne tegen Flextensie te versterken is Doorbraak op zoek naar bijstandsgerechtigden die via de Flextensie-methode werken of dat dreigen te moeten gaan doen. Lees hier het artikel en hoe je je kunt aanmelden zodat deze asociale golf van uitbuiting stopt.

 

Reactie toevoegen

U bent hier