h

SP doet onderzoek naar onderhoud flats maarssen

15 maart 2017

SP doet onderzoek naar onderhoud flats maarssen

De SP is n.a.v. gesprekken met een aantal bewoners, een onderzoek gestart naar het onderhoud van de flats op de Troelstrastraat, de Schaepmanstraat en de Kuyperstraat.

Op dinsdag 14 maart is er een enquete bij de bewoners in de brievenbus gedaan. Hierop staan een aantal vragen over de staat van onderhoud van de flats. In de loop van de volgende week zullen mensen van de SP bij de bewoners aanbellen om deze anonieme enquete op te halen.

We hopen natuurlijk dat er bij de meeste mensen geen klachten zijn. Mocht dit wel zo zijn, dan kan de SP mee helpen om een bewonerscommité op te richten. Je bereikt altijd meer, als je als groep in gesprek gaat met de woningbouwvereniging.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier