h

DE TRUCK VAN HET NATIONAAL ZORGFONDS KWAM NAAR STICHTSE VECHT OP 11 MAART

2 maart 2017

DE TRUCK VAN HET NATIONAAL ZORGFONDS KWAM NAAR STICHTSE VECHT OP 11 MAART

Foto: SP

Met een flinke dreun op de boksbal van onze 'Nationaal ZorgFonds'-truck kon je het huidige  eigen risico een eerste klap toebrengen . Er is op zaterdag 11 maart in  Bisonspoor weer veel opgebokst tegen het huidige zorgstelsel en daarmee steun gegeven aan  het Nationaal ZorgFonds.

Het Nationaal ZorgFonds wil een basisverzekering voor iedereen zonder eigen risico,. Een basisverzekering waarin de tandarts, de fysiotherapeut en de GGZ zijn opgenomen. Waarin geen plek is voor marktwerking,  torenhoge salarissen voor bobo’s en geldverslindende reclames. Een basisverzekering waar de premie ingezet wordt voor goede zorg. Deze gedachte wordt inmiddels door meer dan 250.000 mensen in heel Nederland een warm hart toegedragen.

De bus stond tussen 12:00 en 16:00 bij Winkelcentrum Bisonspoor vlakbij de uitgang bij HEMA

Reacties

Wij hadden in Woerden de primeur op de najaarsmarkt. Die boksbal is heel erg leuk, en een goede publiekstrekker. En je krijgt een filmpje op YouTube als je een mep tegen die boksbal geeft, leuk om anderen te laten zien hoe je het #eigenrisico aan diggelen mept...

Reactie toevoegen

U bent hier