h

Het commentaar van de bezoekers van deze site n.a.v. de petitie; Geef ons winkelcentrum terug!

11 december 2014

Het commentaar van de bezoekers van deze site n.a.v. de petitie; Geef ons winkelcentrum terug!

Ik zou graag een viswinkel, een kapper, een drogisterij en een kledingzaak hier willen hebben. Ik ga nu vaak met de regiotaxi ergens anders heen om deze winkels te kunnen vinden. Dat kost de gemeente ook weer geld!
Er wonen in deze buurt veel oudere mensen die afhankelijk zijn van een aantal goede winkels in de directe omgeving.


 

L.S.A. Noya en ...

We zijn ermee eens en zouden willen zien dat de gemeente borden plaatst.op de Orttswarande 2t/m16 en Griftenstein.( de straat die haaks op het winkelcentrum staat). De werknemers van het winkelcentrum parkeren hun auto's aan Griftenstein. Het gebeurt regelmatig dat we thuis komen en de auto niet kwijt kunnen.


henny scheper.

graag winkels er bij zoals hema kledingzaken.


Rietveld.

Een Hema, xenos, action of een poelier (zoals in Vinkeveen) met gegrilde kip! Nergens in de omgeving gegrilde kip te koop!
Geen huizen erop, dit komt het makkelijke parkeren niet ten goede!


Gerda Emke.

Afschuwelijk dat er zo'n grote leegstand is. We missen een drogist, een goedkope kleding winkel, en gezelligheid. Gemeente doe wat tegen de verhuurder.


Tonny van Leeuwen.

het is echt jammer dat er geen HEMA of iets dergelijks komt in het winkelcentrum. bedankt voor de aandacht hiervoor. ga zo door, dan kunnen jullie op mijn stem rekenen. groetjes tonny.


Jennifer Dingenouts.

Vroeger was het gezellig om even naar het winkelcentrum te gaan.
Nu is het even shoppen bij de jumbo en wegwezen! Echt niet leuk meer.
We hebben vooral een drogist nodig en een Hema of soortgelijk redelijk geprijsd winkel.
Wat de buitenkant betreft, schande dat het zo ver heeft kunnen komen.
Weet zeker dat de gemeente de eigenaar op zijn vingers kan tikken. dus waar blijf je gemeente Stichtsevecht?
Fijn dat er eindelijk actie komt.
Succes ermee!


toussaint h,m.a.

het is nog geen b status waardig.


Gertrude van de...

Een stukje gezelliger uitstraling zou fijn zijn. Daarnaast invulling van de leegstaande panden. Een goede viszaak zal zeker klandizie aantrekken. Daarnaast een drogist, menigeen mist dat nu. Een gezellig restaurant of lunchroom. Wensen genoeg dus. En last but not least de buitenkant opknappen en schoonmaken en houden, ook het onkruid e.d.


A.L. van Eekele..

Het is heel jammer dat ons winkelcentrum zo achteruit gaat. De winkels die er nog zijn, zijn heel prettig en goed. Maar door de leegstand wordt het hier steeds minder aantrekkelijk de boodschappen te doen. Ik winkel hier graag, omdat ik vanuit Noord via de Straatweg naar het centrum moet.


Marga Gundelach.

Het moet aantrekkelijk worden om te winkelen in het winkelcentrum, ook voor de winkels die wel nog huren, als deze ook moeten sluiten is er alleen nog de Jumbo.


Irma de Vries.

Ik ben zelf werkzaam bij de Jumbo en ook wij hopen op leuke winkels om ons heen. Op dit moment zijn ze bezig met twee nieuwe winkels. hopelijk is dit het begin van een nieuwe bezetting. Groetjes Irma.


Leonie.

Zolang ik me kan herinneren is er een drogisterij in de Passage. Als kind kwam ik al bij drogist Molkenboer om henna, drop of een springtouw te kopen. Ik weet zeker dat de latere Etos ook nog steeds voldeed aan de behoeften van Noord.
Nu is er is een belachelijke situatie ontstaan; 3 drogisterijen in Zuid en 0 in Noord. Dan heb ik het nog niet eens over andere winkels!
Wat wil deze verhuurder? Wat is zijn/haar plan? Is verhuren van de ruimtes wel een optie? Lijkt er niet echt op...!


Imke Pruim.

Jammer dat de winkels leeg staan, hoop wel dat dat gauw veranderd. Jammer dat Etos weggegaan is. altijd makkelijk een drogist. Jumbo is prima winkel. Paar winkels erbij, vind ik is wel heel goed voor de uitstraling en bezoekers.


marijke plas.

Zorgwekkend dat de eigenaar het centrum zo laat verpauperen (en dan druk ik me erg zacht uit). Het is een prima plek voor winkels zoals de Hema of een drogist. Ook een schoonheidsspecialiste zou hier prima op haar plek zijn. En wat zou het niet heerlijk zijn om hier een cultureel centrum te hebben met allerhande workshops! De ruimtes zijn ook perfect voor allerhande pop-up stores, als er maar reuring is! Maar helaas is het wat dit betreft zelfs niet mogelijk om contact te krijgen met de eigenaar. Mails noch telefoontjes worden zelfs maar beantwoord. Foei!


Merian Piscaer.

Geen enkel winkelcentrum is gebouwd voor leegstand en verpaupering.
Iedereen winkelt liever in een omgeving, waarin alle ruimtes goed zijn benut en er verzorgd uitzien. Met een goede variëteit in aanbod. Hoogste tijd dus voor aanpak!


Anita.

Ik weet dat er gewoon interesse is om wat in het winkelcentrum te beginnen, maar door de hoge huurprijs wordt het onmogelijk gemaakt. Een leuk restaurantje en een drogisterij zou al heel fijn zijn!


schouten.

Zo heel leukzijn als er een hema kwam want nou is het even naar jumbo en terug.


Turu.

Leuk restaurant of cafe met een gezellig terras
Drogist moet gewoon terug en het zou mooi zijn
als Action er komt. Dus huurverlaging!!!

Reacties

Er zouden een viswinkel, een drogisterij, een goede
kledingzaak en een kapper kunnen komen. Ik ga geregeld met de regiotaxi om deze winkels ergens anders te vinden. Dat kost de gemeente ook weer geld. Er wonen hier in de omgeving veel ouderen, die echt afhankelijk zijn van een aantal goede winkels in de directe omgeving!

Reactie toevoegen

U bent hier