h

Kom maar langs?

9 mei 2015

Kom maar langs?

 

Als je blijkbaar tegenwoordig een simpele vraag aan de gemeente Stichtse Vecht stelt, vooropgezet dat je door de muur van het TIC komt (telefonisch informatie centrum waarbij de “informatie” regelmatig beneden alle pijl is en mede daardoor de telefoonlijnen onnodig lang bezet blijven wat weer elle lange wachttijden oplevert), is het enige antwoordt van de desbetreffende ambtenaar die, blijkbaar als enige de vraag die nog gesteld moet worden kan beantwoorden, dat je maar een afspraak aan de balie met hem of haar in Maarssen moet komen maken.

Ik heb uiteindelijk met de nodige moeite toch nog telefonisch 1 op 1 contact gehad met de desbetreffende ambtenaar kunnen krijgen en de informatie gekregen die ik wilde hebben. Zoals zo vaak, was het bericht niet goed opgenomen en doorgegeven door het TIC, telefonisch informatie centrum, nagenoeg de enige contactpersonen bij de gemeente. Niet dat het TIC er veel aan kan doen, de dames zijn er ook maar neergezet om een muurtje voor de gemeente te vormen, maar als doorgeef loket te dienen moet je wel e.e.a. goed kunnen doorgeven.

Toch erg vervelend dat mensen maar gewoon worden verteld dat ze langs moeten komen.

Je zult maar telkens uit Nigtevecht moeten komen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Een kritische bewoner.

U bent hier